Titta här är han !

Här är han! Vilken sjukt go häst jag har hittat! Vi hämtade han i lördags och jag föll direkt! =) 

HYDRUS
f.2006
E:Hydriot




Saxen kom fram efter bara 5 minuter! =)



ha de gott!

oh my!!!

Herre Gud va fort tiden går. Aj aj aj.. ja ja, mycket har hänt. Min älskade underbara lilla lace har vandrat vidare till trappalanda. Allt gick lugnt till och hon bara somnade in. Skönt. Men nu i efterhand känns det konstigt att hon är borta.. Men så är det. Det var det bästa för henne. 

"Lilla"  Twix då. Jo jo han är ju bara 168 cm idag. 2-ÅR.  Helt sjukt. Men oj så fin han blir. Vi löshoppade honon lite förra helgen. Med dom långa benen och den balansen han har i hagen trodde jag att han inte skulle kunna ta sig över några hinder i dagsläget. Men jag säger bara WOW! Helt sjukt. Den tekniken, taxeringen och viljan växer inte på träd. Naturbegåvning. Han blir kul att följa!

Pastelle åker på lördag. Jag skall byta henne mot en 3-årig valack. Det skall bli kul att ta nya tag nu! =) Men jag måste säga att det är lite sorgligt att lämna henne. Hon är så go nu. Visserligen håller jag ju bara på me henne i stallet men ändå. SÅÅÅÅÅ GOOOO!

Till sist ett STORT tack till Sofie för vad hon gör med mina hästar! Hon håller dom så otroligt fina och det syns verkligen på dom att dom trivs. De är så trygga. Hon är helt enkelt världens bästa extra mamma.


Pastelle o Sofie




Hydrus!




Ha de bäst!


PÅSK!

Nu bär det av mot Fjällbacka! Jag skall vara där hela veckan. ska bli sjukt skönt!

Längtar så efter mina småttingar Twix o Miggo!

I Lördags var vi ute och åt med nästan hela SMHÄ! tro det eller ej men vi va 10 pers ett tag! Det va ju sjukt kul att träffa så många! Alla var sig lika.
Kvällen började på Etc grande på kungsgatan. sen bar det av till viktoria för lite vin, sen väntade sängen!
När man vaknade på söndag morgon var man sjukt peppad inför en dag på jobbet =) Inte vilken dag som helst heller utan : SKOBYTARDAG! Man lämnar in ett par gamla skor i entren och får ett värdebevis på 200 kr att köpa nya skor för. Detta lockar fram varenda jävla stolpskott i hela Västra Götaland. Tro mig, det låg kartonger och skor i HELA butiken i går när vi gick hem. Så idag är det stängt pga städning! Helt sjukt!

Tänkte att jag skulle börja köra in lille miggo nu! Någon som vet hur man gör eller har något tips??

Ha de gott o GLÁ PÅSK!


RSS 2.0