Jobbig dag!

Tjenixen!

Idag har jag jobbat hela dagen! Skall livet vara såhär? Man e ju helt död efter en arbetsdag!

VET NI VAD?!?

I morrn skall jag göra högskoleprovet. Det kommer gå åt skogen!  Men men, jag känner mig i alla fall duktig som försöker.

Hoppas det blir någon utgång eller något i morrn. Skulle behövas nu!

Nu ska jag duscha o förbereda mig för i morgon!

Ha de gott så berättar jag mer i morrn!


xoxo





Titta min fiiiina kusin! Saknar !



Jaha ja!

Hej på er!

Länge sedan nu!
Jaha vad har hänt sen sist?
Nu sitter jag ensam i min lya! Fy fan för att vara ensam! Det är nog det tråkigaste som finns. Ja Ja.

Det börjar arta sig i lägenheten. Lovar bilder någon dag!

Vad händer? Högskoleprovet på lördag. Skall bli sjukt spännande! Plugg har ju aldrig varit min starka sida! Men vem vet. Man kasnke överraskar!

Sorgligt men sant : Min underbara fina lilla Lace som har gett mig den finaste lilla hingsten i världen skall efter trogen tjanst få vandra vidare till de evigt gröna ängarna i trappalanda! Det skär i hjärtat men det är ett måste!













Godnatt!

Oj Oj Oj!

Länge sedan sist! Haft lite att göra i lägenheten! Men jag börjar se lite former nu! Inte så att det är klart, men det närmar sig! 

Har varit på ikea o shoppat lite grejjer idag =) 

Bilder kommer, men ni får inte se förens det ser hyfsat ut iaf. 

Nu väntar john blund på mig! 

Ha de gott!




Ja ha ja!

Idag har jag varit uppe i lägenheten och kollat tapeterna! Det blev faktiskt rätt bra! Bättre än va jag hade trott! Men hall tapeterna hade inte kommit upp än, dom är jag lite smått orolig för. Vet inte om jag kanske var totalt väck när jag valde dom. Men det blir nog bra ska ni se! =)


Ikvälll bär det av till Valand för att se på vårat goa skid och stav gäng!! Trams!!

Tänkte ni skulle få se hur det går till på Freeport awards.
Här kommer några bilder!

Becka kan fan aldrig hålla sig!



go o glá kexchoklad!





vackra damer! =)





Ha de gott!

Stress!!! Nej då!

Jaha då har man köpt soffa! Vet inte vad jag tycker än!?! Det känns bra men ångesten är säkert inte långt borta! Pga val!!! Det är ju inte ett val man gjort idag! Jag har valt ut tapeter med! Det var ju ingen lätt historia. Man måste ju tänka på att dom ska sitta i 12 år.. Ja ja.. Men det börjar hända lite nu iaf! Nu kanske man snart kan börja räkna ner dagarna (veckorna) till det är dags för inflyttningsfest! =)


Jag åter kommer med lite bilder från Freeport Awards!

ha de gott!

walla walla mannen!!! Olli Olli Olli!!!

Jaha då har man egen lägenhet då!! Gött !!! Eller??

Har varit och burit upp lite grejjer.. Undrar vafan dom har gjort asså. Det ser typ ut som någon har gått lös på väggarna. Fast han som bodde innan mig hade galet mycke grejjer uppsatta på väggarna. Tur att man får det omgjort innan man flyttar in.. Men då måste man ju kunna bestämma sig för vilken färg man vill ha på väggarna! Hmmmm. Vitt blir det nog!!

Igår var det ju FREEPORT AWARDS! Herre gud..Personalfester slutar ju aldrig bra! Någon spyr på bordet, en annan står och mummlar något uppe på scen som bara hon förstog.. Jisses vilken katastrof! Men men. Kvällen avslutades på Babar  och Valand! Ja ja trevligt var det i alla fall! 


Nu väntar sängen.

Ha de gott!!! 

RSS 2.0